onsdag 27. august 2014

Ryobi drill test

Kjøpe Ryobi hagemaskiner online. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. En god drill er unektelig mange menn. Best i test blant slagbormaskinene er Bosch PSB LI-2.


En litt overraskende vinner i vår test av. I tillegg er hver drill kjørt kontinuerlig med stor.

Drillen fra Ryobi gjorde det jevnt bra. Med funksjoner som mm selvspennende. Hvorfor de gjør det, kan du lese i innledningen av testen. Det viser seg tydelig i denne testen av i alt sju maskiner med volts batterier.


Her finner du en rekke elektriske verktøy kjente merkevarer og våre egne merker. Har også mye Ryobi , innkjøpt da jeg bodde i USA. Da vi flyttet tilbake til Norge, var Ryobi på vei inn til Clas Ohlson, og for en billig penge kjøpte jeg en drill. En maskin klarte knapt testen ,.

God drill som klarer alle oppgavene bra. Virker litt tung og tyngdepunktet er ikke perfekt plassert. Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her!


Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Ryobi regner med opp til lenger driftstid. TEST : Vi tester sterke batteridriller. Fra venstre: Hitachi, Ryobi , Makita, Bosch PSR, Milwaukee, AEG og Bosch GSR.


Test av Ryobi R18CS-0: Kraftigst, men med dårligst kondis. Det å slippe ledning er stort sett en fordel. Spesielt med verktøy som skal. Bio-Clip, oppsamler liter og bak utkast.


Ryobi har de siste årene tatt godt for seg av forbrukersegmentet i. Som eneste drill i testen klarte den ikke å bore mm hull i granvirket i. Men nå har Ryobi lansert maskinen R18N18G-som passer fint inn i dette bildet.

Les også: Test av fugepistoler. Maskinen har godt grep og god balanse. Uten forstyrrende ledninger! Utrolig praktisk vinkelsliper som gjør at du kan være helt fokusert på jobben som skal gjøres.


Se det store online utvalget av produkter fra RYOBI , kjøp online hos BAUHAUS til en god pris - God kvalitet til lave priser - Rask levering direkte til døren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg