tirsdag 5. august 2014

Håndtak skinn

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Håndtak i skinn i skandinavisk design finner du i vårt utvalgte sortiment! Flotte håndlagde kroker, knotter, krokrekker med mer!


For skinnhempe: ta ut en skrue, å brett den dobbelt. Med et håndtak i skinn kan du puste nytt liv i kjøkkenet, den gamle kommoden eller det nymalte skapet. Skinn er et elegant materiale som passer.

Knotter og håndtak med skinn finner du på Møbelknotter med skinn og Møbelhåndtak med skinn. Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer.


Se vårt store utvalg og finn stilen som passer akkurat deg! Alltid gratis frakt og rask levering. Stort utvalg av håndtak og knotter for kjøkken og bad. Håndtak i lær som kan være med til å friske opp en kommode, et kjøkken eller et skap.


Vi lager de flotte lærhåndtakene våre i fire ulike farger og i elegant. Vi har Norges største utvalg av håndtak for ditt kjøkken, bad eller gang.

Rask levering når du kjøper håndtak og knotter fra oss. Også tøffe på et baderomsmøbel samt en kommode! Man velger om man bruker 1. Nye håndtak og knotter er en enkel og morsom måte å fornye skuffer og skap i både hus og hytter på. IKEA - ÖSTERNÄS, Skinnhåndtak, , ÖSTERNÄS håndtak i garvet skinn er mykt å ta på og blir et varmt og naturlig element i hjemmet ditt.


Små detaljer kan ta et enkelt IKEA-møbel til nye høyder! Og detaljene kan være like enkle. Lag dine egne håndtak av skinn ! Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak.


Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Finn nye knotter eller håndtak , og. Forbedre stilig interiør med en perfekt håndtak. Her finner du håndtak i både klassisk og moderne design. Velg mellom forskjellige farger, størrelser og stiler.


Unike kjøkken, baderom, skjenker, garderober og oppbevaring med Superfronts fronter, håndtak og ben på Ikeas stammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg