onsdag 30. september 2015

Drensrør 75mm

Stort utvalg deler til tappevannsystem til markedsledende priser. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Internasjonal produsent av plastrør og -deler. Produktområdene dekker vann og avløp, overvann og drenering, gassledninger, innomhus avløpssystem, elektro.


Dobbelveggede drensrør SN utvendig dimensjonsserie. Pragma rørdeler anbefales fra 1mm.

Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Vi har gratis frakt og rask levering! Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Korrugert drensrør i plast som benyttes ved drenering rundt grunnmur, og ved drenering av jordbruksarealer. Ensidig tverrgående slisse Dimensjonsspekter: Ø- ØØog 50mm kan leveres på kveil. Drensrør produsert i PE Glat rørvegg.


Sortering: Alfabetisk A-Å. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.

Strandplast drensrør : Leveres i rette lengder på meter med faste muffer;. Wavins korrugerte dreneringsrør gir en enkel montering av vei-, mark-, plass- og husdrenering. Programmet er bredt, produktene har høy. På lageret på Spikkestad utenfor Drammen, har vi et stort utvalg av rør og rørdeler i. WAVIN korrugerte drensrør i plast benyttes ved drenering rundt grunnmur, og ved drenering av jordbruksarealer.


Rørsystemet har et komplett utvalg av koblingsdeler. DRensrør med filtdukk runt røret. Innvendigmål X Utvendigmål. Pipelife skjøtemuffe for drensrør Les mer. Levering: Postpakke og Hjem på dør inntil kg - 2-virkedager.


Overvannsrør PVC SN svart. Avløpsrør: Har dimensjonene 110mm, 75mm og 50mm og 32mm. Brukes til utsparring i vegg og dekke, kappes i ønsket lengde. Dreneringsrør - maks diameter? Hus, hage og oppussing: Hei, jeg skal lage en slags skaterampe, ved at man skater i en tunnell eller et stort rør.


Korrugert rør eller fleksible rør egnes veldig bra til skjult anlegg. Rørene trekkes igjennom utboringer man har gjort i reis- og stenderverk hvor det føres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg