fredag 4. september 2015

Heftepistol

Handle smart - Spar penger. Beste Priser På Heftepistol. En batteridrevet heftepistol , helt uten ledninger, er ideell f. Svært slitesterk stiftepistol i helmetall som dekker behovet til profesjonelle brukere.


Kan brukes til festing av tynne materialer s om tekstiler, papir og etiketter. Enkelt og greit: De hendige stiftepistolene fra Bosch, enten som mobil batterimaskin til hobbysnekring og dekorarbeider, eller som allsidig kraftpakke med ledning til.

Egnet for tunge stoffer, lerret, lær, papir. En lett og smidig heftepistol. Derfor brukte vi både små og store hender da vi satte seks stiftepistoler på en rekke oppgaver. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.


Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Vi har heftemaskiner i høy kvalitet fra de største leverandørene til faste lave priser og god leveringstid. Samle alle dine innkjøp hos oss å spar penger og tid.


Sjekk priser på stiftepistol. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Kjøp stiftepistol billig i nettbutikkene. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Kjøp heftepistol billig i nettbutikkene. Med Lithium-ion-teknologi fra Bosch.


Bosch batteridrevne stiftemaskiner med Lithium-ion-teknologi har en kompakte form, er utholdende og praktiske. Til alle typer festearbei møbelrenovering osv. Sikkerhetslås gjør betjeningen sikker.


Er du interiørarkitekt, designer, møbelprodusent eller tapetserer med behov for en kompetent. For å gjøre en bra jobb, trenger man kraftig verktøy enten om det er elektrisk sag eller bor. Byggmakker har kvalitetsverktøy av høy standard for å få jobben. Kjøp HEFTEPISTOL RAPID RI STÅL på nett.


Hæftepistoler er velegnede til montering af bløde materialer som plast, stof, karton, papir og meget andet på for eksempel træ. Køb din nye hæftepistol her! Se vores store udvalg inden for kategorien hæftepistol.


Altid ordentlig kvalitet, billige priser og hurtig levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg