torsdag 3. september 2015

Skuffehåndtak

Kompletter kjøkkenet med vårt store sortiment av knotter og håndtak til skapdører! Du kan velge mellom mange stiler, størrelser, farger og materialer. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Legg til i handlekurven Utgående. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak.

Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Finn nye knotter eller håndtak, og. Hos oss finner du inspirerende og originale kvalitetsprodukter til ditt hjem. Vi tilbyr et bredt utvalg av interiør og gaveartikler for en hver smak. Se vårt store utvalg og finn stilen som passer akkurat deg!


Forbedre stilig interiør med en perfekt håndtak. Her finner du håndtak i både klassisk og moderne design. Velg mellom forskjellige farger, størrelser og stiler.

Sjekk ut håndtak til skapdører. DEKORATIVA BESLAG, HANDTAG OCH KNOPPAR Med lekre innredningsdetaljer fornyer og forvandler du hjemmet ditt raskt og enkelt. Beslagsboden tilbyr et stort utvalg av. Flotte håndlagde kroker, knotter, krokrekker med mer! Skuffehåndtak i plast med svart innlegg.


Vi har alt fra møbelhåndtak signert verdenskjente designere til klassiske tradisjonelle. Monterer kjøkkenskap hvor det ikke er boret hull til dørhåndtak, så jeg må gjøre dette selv. Jeg kan selvsagt lage en mal selv, men jeg tenkte at det kanskje. Interiør mot er i retning av å kombinere med håndtak knotter.


Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato. Varen må bestilles fra leverandør. For skinnhempe: ta ut en skrue, å brett den dobbelt. Håndtak i skinn flat OAK, SORT eller BRUN. Leveres med gjennomgående skrue.


FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere.

Vi har gjort om i nettbutikken og fordelt knotter og håndtak på to sider. Nå finner du disse på sidene Møbelknotter og Møbelhåndtak. Ved å samtykke til og motta vårt nyhetsbrev på e-post vil du motta gode tilbu nyheter, inspirasjon og tips. Du kan når som helst si nei til å motta nyhetsbrevet.


Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. Vi benytter informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen av vår hjemmeside.


Ved å besøke dette nettstedet godtar du bruk av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg