mandag 14. september 2015

Torsjonsfjær

For å bestille dette MÅ du oppgi høyde, bredde og vekt (MÅ VEIES UTEN AT NOEN FJÆRER ER MONTERT). Vi beregner ny fjærer til deg. Oppgi høyde, bredde på porten. Vi MÅ også vite hva porten din veier.


Madsens Fjederfabrik produserer og selger fjærer, blant annet torsjonsfjær , strekkfjær og mange andre typer fjærer.

Klikk her og se det store utvalget. Lengde (lengde helt sammenpresset= stum lengde) L st: Høyre eller venstreviklet: H el. Sidetrykkfjær, armfjær eller torsjonsfjær. En armfjær kan leveres med en trådtykkelse på til 2mm.


Etterbehandles og tilpasses til kunden. Det som jeg tenker litt på er at den har reserve hjul, men ingen av. Denne meget tynne fiberen fungerer som en meget svak torsjonsfjær.


Dersom bommen påvirkes av en svak kraft vinkelrett på bommens ender,.

TORSJONSFJÆR TIL DOBBEL PORT. Dersom du har torsjonsfjær (fjær som går på tvers av garasjeporten) så skal du også smøre denne. Kontroller også at vaiere og vaiertrinsehjul er i god stand.


En torsjon bar er en type fjær som vanligvis brukes i bilproduksjon og byr på flere fordeler over spolen eller bladfjær. Gule Sider er den lokale søkemotoren. Torsjonsfjær - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. En smart snarvei til det du trenger, i nærheten av der du er eller. For bestilling, trenger vi: høyde, bredde og vekt på porten.


Porten må veies uten fjær. Bruk eksempel en badevekt. Dette for at vi skal være sikre på at du får. Vi tilbyr kvalitet til hyggelige priser! Få din bestilling levert til vår fastpris.


STEG torsjon (figur 18) Stramming av torsjon 1. For å justere torsjonsfjærens stramming, MÅ porten låses når den er helt nede. Vaier til garasjeport med torsjonsfjær foran 209cm høyde. Vi utvikler og produserer tekniske fjærer på fjærfabrikk til kunder innenfor bl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg