tirsdag 1. september 2015

Sylinderlås

Finn sylinderlås ytterdør. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Lås og beslag, brannvernsutstyr, safer og nøkler. Sylinderen kontrollerer hvilke nøkler som kan låse opp eller igjen låsen. Produktet sylinder, eller låssylinder, fungerer sammen med låskasse i det som utgjør.


Forkrommet nøkkellås til metallskap, bokser osv. Forniklet lås til skuffer, glass- og metallskap etc. Kan utstyres med toalettbehør. Kan leveres med mikrobryter. Vriderfalle av stål for branndører.


Det finnes mange typer låser, men den de fleste kjenner best er nok den som sitter i ytterdøra på huset man bor i. Den kalles sylinderlås , og hele. Alt innen nøkkel og nøkkelkopiering, låskasser, låssylinder, beslag, låssystemer, rustfrie hengelåser, tilhengerlås, låser, låsdeler. TrioVing sylinderbytte triovingsikkerhet. Unsubscribe from triovingsikkerhet?


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sylinderlås inkludert to nøkler, til garderobeskap og småromskap. Lås for dører som skal ha sylinder, blindskilt eller signalskilt.


Beregnet for brannklassifiserte dører. Hos Willab Garden finner du Nordens bredeste utvalg av hagestuer, drivhus og tilbehør. Skal du bygge uterum har vi alt fra grunn til tak, dessuten praktiske.


Låssylinder i messing, 7-stift. For gjennomgående innfesting. Søk etter sylinderlås på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på sylinderlås fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Som en ekstra innbruddssikring kan vi levere som tilbehør med innvendig sylinder.


Komplett garderobeskapsmodul med perforering i over- og underkant av døren, etikettholder, klesstang med tre kroker og sylinderlås. Eksempel priser: Balkongdører 2-fløyet GEALAN, med helt glass. Vindus-balkongdør: Innover-slående, håndtak inne, uten sylinderlås og med aluminiums-terskel.


Så enkelt skifter du låskasse! DørvriDer SKiLT LåSKaSSe Det er den delen av låsen som sitter inne i døren og som griper fast i karmen. Vi er importør og leverer utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid.


Vi selger kun til forhandlere, og ikke sluttbruker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg