tirsdag 22. september 2015

Balkongdør håndtak

MAXBO har vridere og håndtak til både innerdør og ytterdør. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. NorDan innbruddssikret balkongdør er både elegant og stilren. Samtidig gir den inn tøff motstand for eventuelle innbruddstyver. Avansert mekanisme, enkel å betjene.


Fem låsepunkter med ett håndtak.

Et håndtak kan faktisk også gjøres om til et skikkelig blikkfang, om man ønsker det. Forbedre stilig interiør med en perfekt håndtak. Her finner du håndtak i både klassisk og moderne design. Velg mellom forskjellige farger, størrelser og stiler. Oftes så er det standard håndtak.


Vi holder til midt i Oslo sentrum! Hos MAXBO finner du et bredt utvalg av dørhåndtak - fra klassisk til moderne design. Kjøp på nett eller i butikk.

Byggmakker har et bredt utvalg av dørvridere og dørhåndtak, slik at du skal finne noe som passer akkurat dine behov. Dørhåndtak, håndtak og knotter. Sjekk ut balkongdør håndtak. Se utvalget av dørvridere og håndtak hos Vrio Lås og Nøkkel. Dørvrider i messing med håndtak i hvitt porselen.


Best og Billigsts balkongdører leveres med 3punkts stanglås og påmontert standard paskvilgrep. Vi kan også tilby paskvilgrep med låsesylinder eller. Typiske produkter er hengsler, dørvridere, håndtak , skilt, bolter og beslag spesielt beregnet for baderom.


HER kommer du til området, Beslag i Produktkatalogen. Møbelhåndtak Beat øcc 1kobber. Elegant dørhåndtak i krom med sort tre håndtak. Rask levering og super service!


Eksempel priser: Balkongdører 2-fløyet GEALAN, med helt glass. Vindus- balkongdør : Innover-slående, håndtak inne, uten sylinderlås og med aluminiums-terskel. Skal du montere en balkongdør ved siden av et vindu,. Et vindu med hasper ser litt mer klassisk ut,mens et vindu med håndtak vil se litt mer moderne ut.


Dette er for å forhindre barn til å åpne vinduet og falle ut og det er. Vi har et bredt utvalg av dørhåndtak og knotter til vegger, skap og dører.

Alltid gode priser på Balkongdør og altandør fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Alle som har sett westernfilm med saloondører som bare svinger opp, vet at svingdører uten håndtak ofte fører til kaotiske tilstander.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg