torsdag 17. september 2015

Metalldetektor bergen

Varene leveres direkte på døren! Se det store utvalget av billige hageartikler. Finn vår kontaktinformasjon her. Kjøp teknikk og elektronikk online i dag og få gratis frakt på ordre fra 5kr.


Anvendelig metalldetektor (Ø2mm) som har justerbar følsomhet og dessuten volum og regulering for å velge bort visse metalltyper.

Drives av seks AA-batterier. En metalldetektor kan være løsningen. Brukervennlig metalldetektor med en klar skjerm som viser om gjenstanden er laget av jern eller andre metaller. Måleinstrumentet gir utslag og en pipelyd når en. Her viser jeg noen av mine funn med metalldetektor.


Hovedsakelig søker jeg i områder relatert til 2. For øyeblikket bruker jeg en Garrett Ace250. Stor LCD-skjerm identifiserer funn og viser den aktuelle dybden.

Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Metalldetektor med armstøtte og 2mm stor, vanntett sensorplate. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Enkel betjening med kun knapper.


En knapp for aktivering og justering av. Handle smart - Spar penger. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Fisher Fmetalldetektor. Flere gjør verdifulle funn med metalldetektor.


I Norheimsund i Hordaland har arkeologer fra Bergen nå åpnet en grav fra merovingertiden. Lag din egen fjernstyrte metalldetektor -robot med dette settet! Innholder detaljert instruksjon (engelsk) og alle deler som skal til for å bygge roboten.


Følelsene eksploderte, forteller Derek McLennon, en tidligere forretningsmann, som gjorde funnet ved hjelp av metalldetektor. Hobby-skattejegeren Dave Crisp gjorde sitt livs funn tidligere i år da han var ute med metalldetektoren sin på et jorde. Sjekk våre gode salg i dag!


Tor-Ketil Krokmyrdal i Nordnorsk Metallsøkerklubb drar frem metalldetektoren sin. Kongen grunnla en rekke byer som Oslo, Tønsbert, Bergen og Trondheim.

Foreningen for alle som er seriøse med metallsøker og metalldetektor i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg