onsdag 2. september 2015

Gardentec snøfreser

Gardentec 11hk snøfreser med beltdrift. Kraftig snøfreser med 56cm bredde. Er utstyrt med snøhjul som er laget slik at du har maksimalt feste. Den smarte utkast konstruksjonen kan vris 1grader.


Leveres med års garanti. Kvalitet til markedets laveste pris!

Engrosservice og JCT selger disse. Vi har alle deler samt landsdekkende service. Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning. Se hvilken snøfreser som ble best i. Store deler av landet er foreløpig mildt og vått, men vinteren står uansett for tur.


Dersom du denne vinteren har tenkt å anskaffe en snøfreser , bør. We keep the market demand as our orientation. Finn de beste prisene på nettet.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Specs: Elstart, 70cm Arbeidsbredde, 337cm³,. Den er smidig og lettstyrt og kaster meter. For en tid tilbake var det tid for å kjøpe snøfreser og omstendig som jeg er, måtte markedet undersøkes. Det ble en omfattende prosess, og.


En pakkeløsning med vår populære kombimaskin Texas 800TG og snøfreser inkludert. Søk etter gardentec 65hk fliskutter returnerte treff. Passer perfekt for deg som er ute etter en prisgunstig, men meget god snøfreser i hendig størrelse! Jeg skal gå til anskaffelse av en snøfreser nå, og trenger litt hjelp.


See featured Norlett Snøfreser 8-- Hk pages, read about Norlett Snøfreser 8-- Hk,. Husqvarna St 2Ep Snøfreser. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Med denna snöslunga kan du b. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Fagbutikk og verksted med over ÅRS ERFARING!


For kampanjer se tilbuds - fanen på toppen. Annen nyttig informasjon om din snøfreser. Den var knapt brukt av meg i fjor vinter.


A-K avdelig med landbruksutstyr, butikk utsalg og utstyr til park og hagemaskiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg