fredag 26. august 2016

Dewalt batteridrill

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Som regel kjøper folk verktøy etter pris, siden de ikke skal bruke det hver dag eller utsette det for store belastninger. En batteridrill får du fra 149.


Sterk drill på V fra den intelligente Li-Ion XR serien. Leveres i koffert med multilader og 2x0Ah Lithium batterier. Sammenlign pris på drill og slagdrill.


Vi hjelper deg å velge boremaskin, skrutrekker, batteridrill , vinkelboremaskin - blant 3varer.

En god drill er unektelig mange menn(esker)s våte julegavedrøm. Vi har samlet forbrukertester for deg, slik at du kan finne frem til beste batteridrill. Vi ønsket å se om drillene kan brukes som et allsidig verktøy til å bore i tre, betong og metall, så du slipper å ha en 2volts drill med slagbor. To driller skiller seg ut. Billige batterier i alle dens former og også batteriladere.


DEWALT DCD 7C2: Stor og sterk maskin til større oppgaver. Ikke til små monteringsjobber, men en sliter til byggeprosjekt. Batteri til 12V Dewalt , ELU, Wurth verktøy 3. Lagerstatus: Kan bestilles. Gjør som proffene - kjøp Dewalt batterier av de som garanterer for kvalitet, god service og rask levering. Vi lagerfører alle typer Dewalt batterier til gunstige.


DeWalt er den eneste produsenten som oppgir effekt i maskinen. Det er jo noe vi kjenner svært godt med nettdrevne modeller, men som ble nesten helt. Sjekk priser på Dewalt drill. DeWalt DCD795Der en kompakt og sterk slagrill som er godt egnet for de tunge jobbene. AA batterier til PC batterier.


Passer til alle Dewalt XR li-ion V-verktøy.

Kjøp batterier til alt online! Til litt mer kraftkrevende verktø. BOSCH GSR V-EC DY Veil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg