mandag 15. august 2016

Håndsirkelsag

En hånd- sirkelsag brukes til å sage planker. GKS Den robuste sirkelsagen i kompaktformat. Bordsirkelsaga er egentlig ei håndsirkelsag som er snudd på hodet og montert i ei kasse.


Men kassa gjør at saga kan så mye mer – hvis den altså er godt konstruert. De tre sagbladene for fliser, tre og multimateriale egner. Kapping av laminat, plast- eller kobberprofiler, tilskjæring av fliser, parkett eller pleksiglass, saging av utsparinger i aluminium, sponplater eller gipsplater.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Nytt passord er nå sendt til din e-post adresse. Rimelig sirkelsag med god motoreffekt som lar deg sage opptil mm dypt ved 90°-saging. Leveres med sagblad (1x mm, stk tenner). For ikke lenge siden testet vi et par batteridrevne sirkelsager.


Vi tilbyr et bredt spekter innen utleie av sager, og leier ut alle typer sager til de fleste formål. Våre sager dekker dine behov enten du skal sage tre, metall. En robust håndsirkelsag i kompakt format og med stor kapasitet.

Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Bosch Håndsirkelsag GKS 190. Størst kuttedybde og hellingsvinkel. Håndtaket er ergonomisk utformet, og med sagens.


Med dette verktøyet kan du tidseffektivt kappe og kløyve plater og planker både i lengden, bredden og på tvers. Sirkelsagen er et kraftig elektrisk verktøy. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Håndsirkelsag finnes i mange varierte størrelser og varierende kapasitet når det gjelder dybde på kutt. En kan variere kuttdybde og vinkel. Festool TS REBQ-Plus håndsirkelsag. Den beste dykksagen vi har laget.


Batteridykksagen med dobbelt batteri konsept. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Finn informasjon nå på det profesjonelle elverktøysortiment fra Metabo.

Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Robust håndsirkelsag , kan settes rett inn i skinner fra Metabo eller andre produsenter. Lett styreplate i aluminium.


I testen er alle sagene prøvd på alle relevante materialer. Vi har skåret opp plater bord og konstruksjonsvirke i ulike vinkler. Pris uten batterier og lader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg