onsdag 3. august 2016

Hilti kjernebor

MERK: Leie av vakumpumpe og diamantslitasje på kjernebor kommer som tillegg til leieprisen. Suveren for boring i armert betong. Maskinen tar bor fra Øtil ØBoremaskinen er kun.


Kan kjøres både med og uten slag. Elektronikk for mykstart samt LED indikatorerer som viser belastnigsgrad. Tilgjengelige systemforslag for tørrboring i armert.

Borer i betong, armert betong, marmor, natursten og klinker. Velg egenskaper NOK 1200. Boremaskin for gjennomføringer av rør og ventilasjon i gulv og på vegg. Bruker det en del selv i jobben med min hilti dd3kjernebormaskin. Da får man omtrent ikke merker på veggen.


Har 1mm kjernebor til vanlig drill,. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Vi er også tilgjengelig i hele Norge!

Hilti DD-1Bruksområder. De fleste tror de vet hva en drill er, men ikke alle vet hva en borhammer er og hvilke fordeler den har. De minste og letteste drillene er beregnet på.


MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere. Diamantborrning i betong upp till 1mm diameter, i stativ Diamantborrning i betong upp till mm diameter, handhållen. Butikken finner du i Storengveien på Kronstad. Dry Core Drilling - Duration: 1:54.


Lett å betjene og rask i bruk. Kjerneboring ifra mm til 2mm med vannkjøling. Lindqvist AS leverer verktøy med ekstreme kvaliteter til NOBI. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Her demonstrer de et håndholdt kjernebor til tørrboring, med elektronisk clutch. Våre eksperter bruker moderne HILTI , Cedima og annet kvalifisert og godkjent boreutstyr, og sikrer dermed en leveranse med høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg