mandag 8. august 2016

Starte eget forlag

Prøv hvor enkelt regnskap kan være! Slik starter du eget forlag. Du trenger egentlig ingenting for å starte forlag. Men det kan være greit å ha et organisasjonsnummer, som du kan oppgi til.


Jørn Lier Horst bryter med Gyldendal og starter eget forlag og blir en del av Petter Stordalens nye forlagsfamilie med Pilar, Horsts Capitana og Anne Gaathaugs Gloria.

SVAR: HeiJeg er redd jeg ikke kan så mye om det å starte eget forlag. Mitt beste tips vil være å kontakte andre som har gjort det samme. Jeg håber i kan give mig en lille oplysning, som måske vil påvirke sælget af min bog. Jeg har oprettet mit eget forlag , med hensyn til udgivelse af min egen bog.


Like sikkert som at våren er her, er det tid for Litterær salong. I år utfordrer førsteårsstudentene den etablerte bransjen: De starter eget forlag. Det var i fjor høst hun begynte å leke med tanken om å starte eget forlag sammen med kollegaene Kristin Brandtsegg Johansen og Marit Johansen Storm.

Et annet alternativ er å utgi boka selv – på ditt eget forlag. Det er fullt mulig, og kanskje lettere enn du tror. Fredag ble det kjent at Anne Gaathaug slutter som forlagssjef i Kagge Forlag og starter eget forlag med sine tidligere. For forlaget med samme navn, se artikkelen Eget Forlag.


Eget forlag , oftest i uttrykket utgitt på eget forlag , er en betegnelse som gjelder bøker der. Brukervennlig forretningssystem som gjør det enkelt å føre selv! Vi har samlet det du trenger å vite for å etablere deg som næringsdrivende og drive næringsvirksomhet i Norge. Starte og drive bedrift inneholder kvalitetssikret. Jeg vil starte mitt eget yoga senter i. Hei Det er viktig å ikke la seg knekke av manglende respons når man sender inn manus eller kontakter forlag.


Vi får mange henvendelser fra kunder som vurderer å starte nettbutikk og som har en rekke generelle spørsmål som ofte går utenom de rene tekniske delene av. Da krimforfatter Jørn Lier Horst gikk fra Gyldendal for å starte eget forlag , ønsket han å ta med seg rettighetene til sine tidligere utgivelser. Her kan du lære mer om fordelene med å utgi boka på eget forlag.


Andre ressurser: Utgi utenlandske bøker? Mange lurer på om de kan bruke Bli magasinjournalist-kurset også til andre skriveprosjekter enn artikler.

Svaret er at kurset er blitt brukt til å virkeliggjøre. Tanken om å starte eget forlag har pågått en stun men det var først nå på nyåret vi så muligheten til virkelig å gjøre noe med drømmen vår,. Hos Alpha Forlag kan de aller fleste få gi ut bok på en enkel måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg