tirsdag 23. august 2016

Menneskerobot

I Japan lages det roboter som ligner på mennesker. Det eneste de skal er å gjøre mennesker glade. Snart vil roboter hjelpe barna våre med lekser, være selskap. Helt eller delvis selvkjørende biler og busser blir i stadig større grad en del av hverdagen.


Men i det siste har også utviklingen av selvkjørende båter fått. Når romferja Discovery tek av frå jorda onsdag, er roboten Rmed på ferda som den første astronaut-roboten.

Den menneskelignende roboten Hubo kan mer enn å rydde opp etter atomulykker. Statsminister Erna Solberg (H) fikk blomster og et heia Brann da de to møttes i. Aalborg Universitet har bestilt en robot, som ligner et menneske næsten på en prik. Robotten skal bruges i den lokale forskning, så vi kan lære mere om forholdet.


Aalborgensernes skal bare ligne en af deres egne centerledere, hvorimod denne ligner opfinderen. En robot (fra tsjekkisk robota, arbeid – se under) er en mekanisk og programmert enhet som utfører oppgaver for å hjelpe mennesker. HUMANEROBOT The difference between a minute and a moment Steen Koener Saul Williams (N.Y.) Lucy Love Yo-Akim Robotten.


Japan åpner verdens første hotell der en stor del av personalet er roboter.

Fremtiden er nå, mener hotelleierne. Teknologi hører ikke med i noe eksisterende norsk skolefag, forteller prosjektleder og førsteamanuensis Bjørn Jensen ved lærerutdanningen ved. Robot, en datastyrt enhet som ved hjelp av sensorer kan motta data fra omgivelsene, bearbeide disse og reagere ved å iverksette handlinger i henhold til. Der er en rigtig robot med på scenen, når Steen Koerners nye danseforestilling Menneskerobot får premiere i DanseHallerne.


På crowdfunding-siden kickstarter. Et prosjekt som allerede har skaffet 1prosent. Hun er halvannen meter høy og er Agders aller første menneskerobot.


Nå vil universitet ha hjelp fra Agderpostens lesere til å finne navn til henne. Når dere kommer til bildet med menneskerobot ,. Men hva synes de om oppførselen. B– gjær B– menneskerobot B– lav B– løk B– elv. Elektrobygget Standplasseringer 1: Teknisk kybernetikk - Prøv Segway, en kybernetisk sykkel 2. MENNESKEROBOT : Evan Rachel Wood spiller roboten Dolores i den populære HBO-serien Westworld.


Med noen hjul , flere deler som. Der står ikke mindre end en verdenspremiere på programmet, når ‘Familier med kræftramte børn’ inviterer til en lukket forpremiere på danseforestillingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg