onsdag 17. august 2016

Gresstrimmer elektrisk

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker. Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt!


Sjekk ut gresstrimmer elektrisk.

Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Stor elektrisk gresstrimmer fra Stihl. Kraftig, men likevel lett i vekt.


Moderne design og en konkurransedyktig pris vil gjøre dette til en storselger blant de. GardenTools tilbyr gresstrimmere fra tyske IKRA. Vi har bensindrevne, elektriske og batteridrevne gresstrimmere.


Her trenger du ikke huske å lade opp trimmeren,. Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper.

De går enten på strøm eller bensin. De elektriske trimmerne har en liten ledningsstump påmontert. Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og. Elektriske hageredskaper fra Bosch er pålitelige hjelpere for deg som ønsker å holde hagen i toppform. Våre hageredskaper har lang levetid og overbeviser med.


Finn de beste prisene på nettet. Utstyrt med et halvautomatisk to-tråders trimmehode som man enkelt mater med tråd ved å trykke trimmehodet mot bakken. De kan stilles i høyden, roteres 180° og tilte trimmehode for å komme til overalt. Teleskopisk skaft gjør at den passer de fleste og med E-Drive blir det et fint sluttresultat. Gresstrimmer på 800W med dobbel tråd slik at arbeidet blir gjort raskere.


Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Maskin Importøren AS tilbyr elektriske gresstrimmere for effektiv klipping av alle typer hager.


Her finner du mer informasjon! GRESSTRIMMER : Rundt trær, langs fortauskanten eller langs husveggen – gresstrimmeren, eller kantklipperen som den også kalles, kommer til der den. Elektrisk gresstrimmer fra AL-KO er den optimale løsningen for en stillegående kantklipp etter plenklippingen.


Enkel og rimelig elektrisk gresstrimmer fra Bosch til 2kroner Foto: Produsenten Vis mer. Den lette og rimelige gresstrimmeren.

STIGA gresstrimmere er tilgjengelig med bensin, elektriske og batteridrevne motorer: opplev deres allsidighet i enhver hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg