tirsdag 30. august 2016

Diamantblad vinkelsliper

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Beste Priser Med Handlesmart! Til tørr- og våtkapping av betong, stein og murstein. Bosch vinkelsliper Blå-Proff.


Leveres i koffert med diamant-kutteskive for. Kompakt og kraftig vinkelsliper med dreibar girkasse.

Kundeavis Butikker Proff Arkitekt. Diamantblad 125x2turbo fine dry hard. Bredt sortiment som dekker de aller fleste behov,.


Hitachis diamantblader passer like godt til større betongarbeidende maskiner som til vinkelsliper. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Søk vinkelsliper diamantblad.


Sørg for å ha jordfeilbryter og juster skjerm og blad så spruten går fra deg. Bladet kan umulig ta skade hvis det er et konvensjonelt diamantblad som det ser ut som. V vinkelsliper med børsteløs motor.


En maskin som er sikker i bruk med sin dødmannsbryter. Z-modell leveres uten batteri og lader. VIDEO: Et alternativ til å hugge granittstein er å skjære dem, som fagmannen skal vise her.


Zyklon turbolazer GE Extreme 125mm. En vinkelsliper kan brukes til mye mer enn å kutte og slipe stein og metall. Her kan du se hvilke oppgaver den allsidige maskinen også fikser.

Sammenlign pris på vinkelsliper. Vi hjelper deg å velge blant 2varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Den kompakte designen og en imponerende vekt på kun kg gjør den til å drøm å. Velg det byggevarehuset der du ønsker å hente varene dine. Merk at lagerbeholdning og priser kan variere mellom byggevarehusene.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg