tirsdag 30. august 2016

Hvordan lage kompostbinge

Lag heller en kompostbinge og kom i gang med kompostering. Mange kommuner har gratis kurs i hvordan du bygger og vedlikeholder en kompostbinge. Nedbrytere eller mikroorganismer heter alle de små krabatene som kan lage jord av en epleskrott og annet matavfall. De lever i all jord rundt oss og. En kompostbinge i mur holder i mange år.


Modellen her er laget av brukte murstein og har en front av bord.

Få fart på blomstringa i hagen, skaff deg en kompostbinge ! Det er ingen møkka-jobb, fordi du bruker ditt eget avfall fra kjøkken og hage. Den bør ikke være høyere enn en meter. Eller man kan lage en komposthaug uten binge. Det kan du lage selv av kvister og grener som hakkes opp med en kompostkvern og tørkes.


Her følger arbeidsbeskrivelse, tegning og materialliste for en isolert kompostbeholder, som du kan. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service!


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Finn kompostbinge for hageavfall. En binge for kompostering av. Denne bloggen handler om oss på det lille småbruket Lyng i Nord-Trøndelag og vår vei med prøving og feiling fram til et levende småbruk med dyr og vekster. Hei, jeg tenker på å begynne med kaldkompost i Hagen,men vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem. Har lest at det kan lønne seg å ha to kompostbinger.


Her er våre tips til hvordan du kommer i gang med kompost. Det går også an å lage sitt eget strø ved å kverne opp hageavfall i en kompostkvern. Hvorfor ikke lage din egen kompost i stedet?


Du kan gjøre det så enkelt som å lage en komposthaug,. Komposthaug eller kompostbinge. Med en isolert kompostbinge og litt innsats lager du din egen jordfabrikk utenfor stueveggen. Det er bedre å lage sin egen matjord enn å kjøpe den på hagesentre.


Få praktisk erfaring med kompostering ved å omdanne matavfall til jord i egen kompostbinge på skolen. For å se hvordan ulike materialer brytes ne. Med varmkompost menes at en bruker en isolert kompostbinge. Gjør en det riktig og fôrer regelmessig, er varmkomposten aktiv og varm også om vinteren.


Hvordan er det lurt å uforme bingen? Håper på mange gode innspill.

Man behøver litt svingrom rundt en kompostbinge om man vil ha plass til å vende den,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg