fredag 12. august 2016

Sirkelsag føringsskinne

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Prøv håndsirkelsagen PKS AF fra Bosch! Praktisk styreskinne i aluminium som forenkler saging med sirkelsag og gjør at du sager rett. Enkelt å feste sagen på glideplaten. Vi har vanligvis vår sirkelsag montert i et sagbord med anlegg,. Det finnes også skjøtestykke hvis du skal sage f. Så vidt jeg vet har Festo og.


Et godt sagblad på sirkelsagen er helt avgjørende for et flott resultat. Skaff deg en oversikt over sagblad til sirkelsager , slik at du kan velge det riktige bladet. En sirkelsag som betjenes på. Men lister og benkeplater hvor snittet er opp i dagen krever henholdsvis presis gjærsag og dykksag med føringsskinne. Sirkelsag med ergonomisk design og komfortabel softgrip.


Lav vekt gir perfekt føring av sagen. Ekstra presis med CutControl langs snittlinjen. Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Vi veileder deg i bruken av sirkelsagen og dens bla og viser i våre tester hvilken du bør velge. En skinne, også kalt føringsskinne ,. Kikker litt på Julas sider og ser en skinne til sirkelsag. Det beste verktøyet for rask og presis saging Skil. Føringskinne for sirkelsag for Würth sirkelsager. Lengde 5m, men kan skjøtes for å få ønsket lengde.


Brukes sammen med sirkelsag for rett og stødig. TS 55REBQ er en tynn og kompakt sirkelsag. Denne tynne og kompakt sirkelsagen gjør det mulig å sage nærme kanten med mm avstand til veggen. Bosch GKS 18V-G sirkelsag Solo 2. Sammenlign pris på sirkelsag og dykksag.


Vi hjelper deg å velge blant 1varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg