torsdag 31. august 2017

Alko vannpumpe

Med en kraftig AL-KO bensindreven vannpumpe kan du pumpe vann uten strøm - ideell for kolonihager og uteområder! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Særdeles enkel å installere.


Pålitelig og stille drift.

Pumpehus i rustfritt stål. Denne dykk-trykkpumpe forener alle fordeler til hage- og dykkpumper i en pumpe, den frakter store mengder vann ved konstant høyt trykk. Stillegående og rimelig kvalitetspumpe fra kvalitetsleverandør Effekt: 6W Maks. Leter du etter vannpumpe ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.


Vannpumpe med trykktank fra Kr. Praktisk pumpe til bruk i hus og hage.

Utstyrt med vern mot tørrkjøring og feili. Kraftig vannpumpe med trykkbryter. Velg hjemlevering eller hent selv.


Alt i båtmotordeler både innenbords og utenbords, vi har et rikholdig utvalg av produkter. SUGESLANGE 4MTR FOR PUMPE. Denne patenterte trykkavannspumpen fra Flojet gir meget jevnt vanntrykk, og gjør akkumulatortank overflødig. Helautomatisk vannpumpe tilpasset kontinuerlig pumping av rent vann. Al-KO 250-Forfilter for husvannverk.


For alle typer husvannverk. Tenkte jeg skulle friske opp denne, da jeg nå har montert anlegget. Endte opp med en AL-KO pumpeautomat fra Jula, og en VV-tank på liter fra samme sted. Jeg kjøpte ny pumpe for tre år siden og nå er den tom for luft og. Er du på utkikk etter vannpumpe ? Luftbelgene monteres mellom rammen og fjærfestet på akselen.


Stiver opp bilens fjæring og forbedrer stabiliteten og bobilen blir stødigere og mer komfortabel å. Alle rettigheter forbeholdt.

AL-KO sitt sykkelstativ Velo III er en smart løsningen for el-sykler og vanlige sykler! Som regel er el-sykler tyngre og bredere enn vanlige sykler. Vi selger AL-KO støttehjul, kulekoblinger, ramper, koblingslås, støtteben.


Handle AL-KO produkter online hos Campingtilbehør4u.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg