torsdag 24. august 2017

Vikingmarked

Denne helgen kan du oppleve lydene, luktene og inntrykkene fra vikingtiden. Midgard vikingsenter er en del av Vestfoldmuseene IKS. HMS Dronning Sonja og har som.


Midgard historisk senter vil ha utvidede åpningstider under hele helgen, og. Lørdag og søndag blir det fantastisk stemning og. Se igjen Lenken til bildeserien er kopiert.

Trondheim vikinglag er en frivillig organisasjon for. Hafrsfjordvikingene har fått tillatelse til å arrangere vikingmarked i Møllebukta fra 20. Dette er et sted hvor man virkelig kan fornemme historiens sus!


VIKINGER TIL ELVEFESTIVALEN. Kaupang med allt fra våpen til keramikk og alt i mellom du kan se for deg var til salgs i. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre innholdet mer personlig, skreddersy og måle annonser samt tilby en tryggere opplevelse. Når du klikker eller navigerer.


Her finner du informasjon om oss og våre arrangementer.

Vikingmarked på Leikvin 26. Gjallarstadir arrangerer vert år vikingmarked første helgen i september. Ta turen til oss for å opplev masse forskjellige vikingleker, kampshow etc.


En applikasjon av flere aktiviteter. Hele leiren var full av folk som drev med nålbining, farving av garn, veving på opstadvev, driving av kobber, smelting av jern. Til Borremarkedet kommer handelsmenn og håndverkere fra hele Europa, musikere, krigere, gjøglere, og mere til, for å gi deg en spennende og ekte opplevelse av.


Myrkvidr har et bredt utvalg i pels, skinn og beinprodukter. Våpenkamper og demonstrasjon av. Markedet er åpent for publikum 3-august, mens deltagere som har. Her skal vikingtiden og vikingenes. Jeg og ungene er ved å planlegger sommerens markeder og håper at DU har lyst og mulighet for å ta med?


Foreløpig ser turen ut slik Egge. Bli med på spennande og lærerike arrangement - for både store og små! Merk deg datoane, lik og del gjerne. Vi gler oss til å sjå deg! Njardar arrangerer hvert år vikingmarked i Gudvangen.


Everyday life as seen through the eyes of a viking living in a modern world.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg