fredag 25. august 2017

Dewalt borhammer

Besøk nettbutikken vår og se det store sortimentet her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå! Makita, Stihl, Metabo, Fein m.

Eget servicesenter for alle varer. Sjekk ut borhammer dewalt. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Driftsikker og robust borhammer med fokus på brukerkomfort og holdbarhet. Ideel for gjennomgående boring i mur og betong fra til mm.


T-formet slagbormaskin fra DEWALT med active vibration control. For boring og lett meisling i betong, murstein, myk mur og tre. En borhammer er nesten uunnværlig hvis du skal jobbe med betong.


Vi har testet batteridrevne borhammere.

DEWALT borhammer DCH273NT er kompatibel med alle DEWALT XR 18Vprodukter. Kapasitet på mer enn hull (10mmx80mm) pr. Smidig borhammer fra Dewalt med 3-funksjoner.


Slag(meisling, Slag-rotering(borring) og kun rotering. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Godt utvalg i borhammer og slagdrill. Velg selv om du gjerne vil ha et slagborsett med tilbehør, eller bare en enkel slagbor. Slagkraft 11J og en maks kapasitet i betong på 52mm og 160mm borkrone. Finner du ikke den manualen du leter etter? Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


For meisling og hammerboring. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


Hitachi, Dewalt och många fler. Liste Liste Bilder Sorter etter: Gå tilbake til det. Borer du i mur med slagdrill?

Borhammer Spar denne filtreringen i min liste. Nå i høst har Milwaukee kommet med en ny, tyngre 18V borhammer med SDS Max. Dewalt kommer med en tilsvarende 54V maskin i løpet av vinteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg