mandag 14. august 2017

Garasjejekk tilbud

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Her finner du våre aktuelle tilbud.

Mekonomen Bilkonto Faktura eller delbetaling. Solid jekk som er uunnværlig ved skifte av hjul. Søk etter garasjejekk på Kelkoo. Sammenlign tilbud på garasjejekk fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Doble stempler som gjør at du med pumpinger kan nå full høyde. Med en god garasjejekk går hjulskift både hurtigere og lettere. Selvsagt er det viktig å ta en del forholdsregler og de fleste vil foretrekke å bruke en garasjejekk fremfor den ofte litt plundrete jekken som.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Se alle nåværende garasjejekk tilbud i kundeavisene til de største butikkene bare på Tilbo. Den koster bare noen hundrelapper. Garasjejekk 25T Lav profil.


Leveres med praktisk bærehåndtak og roterbare hjul. Takker for svar og hyggelige tilbud om å skaffe, Mags og Marius! Har noen rabatter fra Tess i selskapet jeg jobber, så jeg skal sjekke det opp først. Dette er en serie med praktiske hydrauliske jekker.


Ja jeg vil gjerne motta eksklusive tilbud og relevant innhold på e-post og SMS. Det leveres tre modeller:. Kapasitet: TVekt: 1kgHurtigvirkende: drag til høyeste posisjonMin høyde: mmMax høyde: 4mmGaranti. Kjøp online eller ring oss for personlig service!


Få produktnyheter og gode tilbud på epost. AC Hydraulic høytløftende garasjejekk for lastebil, landbruksmaskiner og anleggsmaskiner. Tonns garasjejekk med dobbel løftesylinder for hutrigere løfting.


To faste og to svingbare hjul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg