tirsdag 1. august 2017

Gresstrimmer bensin honda

Makita, Stihl, Metabo, Fein m. Eget servicesenter for alle varer. Stort utvalg i vår nettbutikk. Kvalitetsvarer fra kjente merker.


Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt! Trimhode kan vris 90° for effektiv klipping av kanter.

Universal, ryggbåren gresstrimmer og ryddesag for mer profesjonell bruk, som forenkler rydding i skråninger og vanskelig terreng. Honda Trimmer Gresstrimmer HHTE38BE. BEUMS425LN Ypperlig gresstrimmer til siste finpuss i hagen, med langt og bøyd riggrør for en bedre arbeidsstilling.


Med en allsidig gresstrimmer med høy kapasitet fra Husqvarna vil du få jobben gjort på en behagelig og effektiv måte. Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og. Du kan kjøpe en gresstrimmer for noen hundrelapper.


De går enten på strøm eller bensin. Vi har testet gresstrimmere.

Fire på strøm og fire på bensin. Bensin , strøm, batteri eller hånddrevet? Vel, det kommer an på hva som er viktigst for deg,. Der heter det at dersom man bruker alkylatbensin.


Finn de beste prisene på nettet. Vi tilbyr elektriske, bensin - og batteridrevne gresstrimmere av høy kvalitet til en. Men for mange vil batteridrevet gresstrimmer være midt i blinken. Ikke trenger du skjøteledninger, og du må heller ikke huske å kjøpe bensin. Besindrevet ryddesag og gresstrimmer.


Tankes med vanlig oljeblandet 2-takts bensin. Maskinene er utstyrt med både sagblad og trimmehode som standard. Prisen på en ryddesag er imidlertid mye høyere enn for en ren gresstrimmer ,. Har sett litt på Stihl FS 1og Hondas maskiner. Alltid gode priser på Gresstrimmer bensin fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Beste Priser Med Handlesmart!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg