torsdag 24. august 2017

Slagboremaskin

Slagbormaskinene fra Bosch. Cocraft HI 850-T slagboremaskin. Kraftig maskin for boring i tre, stål og betong. Nøkkelfri chuck for enkelt bytt.


Hva er forskjellen på en slagboremaskin og en SDS-boremaskin? De fleste tror de vet hva en drill er, men ikke alle vet hva en borhammer er og hvilke fordeler den har. De minste og letteste drillene er beregnet på. Maskinen har en slagstyrke. Uansett om du skal bore i tre, metall, mur eller myk betong: Disse kompakte kraftpakkene har borekapasitet og brukervennlighet som imponerer.


Sentrale produktegenskaper Problemfri hamring i betong og mur, meisling, boring og skruing med 5watts effekt. Ikke på lager 29- Til butikk. Bosch slagboremaskin universalimpact 8En god og kompakt slagboremaskin fra Bosch med høyre- og. Sammenlign priser på Boremaskiner, Kabelfri boremaskin, Skiftnøkler, Skrutrekkere.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Hos MAXBO finner du skrumaskin og bormaskin med et kompakt og lett design. Kjøp på nett eller i butikk.


En borhammer er nesten uunnværlig hvis du skal jobbe med betong. Hendig og kraftig slagboremaskin med meiselfunksjon for lettere meiselarbeider. Vi har testet batteridrevne borhammere.


Metabo maratonmotor for lang levetid. Gjenstartsbeskyttelse, forhindrer at maskinen starter ved. Elektriske maskiner for boring og meisling i betong, tre og andre materialer. Borhammere, kombihammere og meiselhammere med tilhørende bor og meisler.


MERK: Leie av bor kommer som tillegg til leiepris. Pneumatisk slagboremaskin fra Bosch. Her viser vi hva du skal legge vekt på hvis du skal kjøpe ny slagbormaskin.


Som regel kjøper folk verktøy etter pris, siden de ikke skal bruke det hver dag eller utsette det for store belastninger. En batteridrill får du fra 149. Det finnes knallgode maskiner fra Bosch, DeWalt og fleire andre.


Du kaller det du vil ha for drill, og en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg