tirsdag 22. august 2017

Kantklipper elektrisk

Høy kvalitet og enkel å bruke, vi tilbyr rask levering og fri frakt! Sjekk ut kantklippere med batteri. Bosch elektrisk kantklipper hjelper deg med de utfordrende kantene langs veier, murer, trær og bed. En kompakt og lett elektrisk gresstrimmer med avansert motor for. Lag fine jevne kanter rundt gangstier og bed med en gresstrimmer Trimmeren klipper rette gresskanter ved gjerdet, bed og langs grusganger, så det ser velstelt og.


Kjøp elektrisk kantklipper på nett.

Elektriske hageredskaper fra Bosch er pålitelige hjelpere for deg som ønsker å holde hagen i toppform. Våre hageredskaper har lang levetid og overbeviser med. Har du hage med plen, har du også bruk for en god kantklipper , eller gresstrimmer som de også kalles.


For plenklipperen kommer ikke til overalt, og da er. Stor elektrisk gresstrimmer fra Stihl. Kraftig, men likevel lett i vekt.


Moderne design og en konkurransedyktig pris vil gjøre dette til en storselger blant de. Stihl Stihl Polycut 2-Trimmerhode 27-Inkl. Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging.

Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn batteridrevne kantklippere. Sammenlign priser på Gresstrimmere.


GardenTools tilbyr gresstrimmere fra tyske IKRA. Vi har bensindrevne, elektriske og batteridrevne gresstrimmere. Utstyrt med et halvautomatisk to-tråders trimmehode som man enkelt mater med tråd ved å trykke trimmehodet mot bakken. Vi har testet åtte gresstrimmere, slik at du kan danne deg et inntrykk av dem. Fordi det både finnes bensindrevne og elektriske trimmere, har vi testet fire av hver.


Jo større og mer usymmetrisk hagen din er, jo mer arbeid er det å stelle kantene langs veier, murer, trær og bed. Til dette formålet har Bosch et komplett tilbud. Oftest er den en trådkutter, men med tykkere tråd og mye lenger rekkevidde enn en elektrisk kantklipper.


En kantklipper som har fått en vesentlig oppdatering. Kantklipperen er utstyrt med en elektrisk joystick. Rekkevidde fra til m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg