tirsdag 22. august 2017

Sekketralle biltema

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Vi har sekketraller av høy kvalitet. Bredt sortiment og alltid fri frakt! Sjekk ut sekketralle biltema.


Riktig robust tralle som kan bære opptil 2kg last, og er utstyrt med en fast lasteplattform, oppfellbart lastegitter (410x3mm) samt. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Robust maskintralle med en ramme som kan legges sammen med ett enkelt knappetrykk Trallen har også en sammenleggbar lasteplattform (260x2mm) og luftgummihjul. Med nedfellbar klaff og fast lasteplan. Sekketralle i aluminum med punkteringsfrie hjul. Alltid fri frakt og års garanti. Kraftig tralle med utfellbar lasteplattform.


Skap et koselig og personlig hjem! Hos Rusta finner du et bredt sortiment av produkter for hjemmet til overraskende lave priser. Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer. Alt fra standard produkter til skreddersøm.


En kraftig og sterk sekketralle av høy kvalitet. Når lasteklaffen er innfelt i rammen kan trallen brukes som en vanlig sekketralle og den tar liten plass når den ikke er i bruk. Med lastkniv og luftgummihjul samt trappemeier som letter transport i trapper. Den brukes først og fremst ved f. SSG tilbyr sekketraller, fattraller, trappekjerrer og en del andre praktiske traller som kan avlaste rygg og kropp ved flytting av tungt gods - se ssg.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Flyttet nylig 70kg sovesofa alene. Måten jeg gjorde det på var med sekketralle og jekkestropper fra biltema. Sofaen ble vippet opp på høykant, tralla dyttet under. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette!


Grove Knutsen selger jekketraller til proffmarkedet. Kjøp jekketraller i nettbutikken! Bredere hjulgang gir også bedre stabilitet. Tillegg: meter ja, da tror jeg det jeg skrev over bortfaller. Så langt kan du bære (eller trille på sekketralle.) kjøleskapet,.


Se våre kvalitetsprodukter og bestill online i. PowerMate trappetralle er en elektrisk tralle som klatrer i trapper. Den gjør det lettere å flytte store enheter opp og ned trapper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg