torsdag 10. august 2017

Rull ut plen

Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Vi produserer ferdiggress i Bærum og Lier. Finn de beste prisene på nettet.


Sedum matter kan brukes på tak, i skråninger, i steinbe på toppen av murer m. Det er lett å dele opp mattene, legge biter innimellom annen vegitasjon eller.

Den raskeste veien til grønn plen er å kjøpe den ferdig – på rull. Ferdigplen raskt levert over hele landet. Handle ferdigplen til lav pris hjemmefra. Vi anbefaler å legge ut plen samme dag.


En rull med ferdigplen er 1m² og. Med ferdigplen får du en bruksklar plen i. Strekk en snor langs midten av området som skal legges og rull ut plenen. Vil du rulle ut ferdigplen i mai,.


Dette gjelder særlig når du skal ha gress til en større plen.

Kan jeg legge ferdigplen oppå gammel plen ? Hvor ofte og hvor mye skal jeg gjødsle? Selv om det er fristende å bare rulle ut plenen,. Hagen er klar for å motta gresset på rull.


Hvordan anlegge plen og oppnå et godt. Rull ut det grønne gresset. Den perfekte plen kommer ikke av seg selv, men krever en innsats av deg som eier. Mattene rulles enkelt ut og plenen er klar til bruk i løpet av et par-tre uker.


Litt grunnarbei og du kan rulle ut ny flott plen på noen hundre kvadratmeter på en dag. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta råd og tips fra oss på hvordan du best tar vare på din plen. Plen er ferskvare og bør legges ut snarest etter at den er mottatt.


Allerede etter få uker kan plenen tas i bruk. Men ferdigplen kan også brukes andre steder. Tradisjonell såing er en tidkrevende og arbeidskrevende jobb.


Dette er både pent og letter fremtidig klipping og bruk. En plen bør være rett og i plan. Groper og eventuelle søkk må jevnes ut , slik at plenmattene oppnår god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg