mandag 21. august 2017

Diagnosetester

Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer. Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt. Ny versjon og erstatter tidligere Hex-USB-Can. Velg mellom eller ubegrensede lagrede Vin nr.


Gjør din PC om til et diagnose tester på OEM-nivå for en. Harro Koch Enkel, rimelig og rask.

PICO Hjelper deg å finne kjernen av problemet. Tilbake til Avgass- og diagnosetester WOW! Diagnose lette kjøretøy, WOW! Serielle diagnose OBD og kabler. Beskrivelse: OBDdiagnosetester for Android via bluetooth.


En smart og enkel tester som plugges direkte i OBD2-kontakten. Bildiagnose til de fleste biler. Vi er norsk forhandler av icarsoft sine bildiagnoser i Norge og tilbyr alltid rask leveringstid og gratis frakt.

Hos oss får du et stort utvalg av iCarsoft sine. Vi har gratis frakt og rask leveringstid på våre bildiagnoser. Billig diagnostik til hjemmebrug. Bestemte funktioner: TPMS, Check Engine lys-tester, Læs og ryd diagnostiske fejlkoder, emissionstest.


Vi har høykvalitets diagnoseverktøy for alle norske bilmerker! Lager i Norge, topp service og gratis frakt. Autel MaxiSys Mini er utviklet for kunder som ønsker et verktøy med ultimate mobilitet og moderne design, men kraftig ytelse. Spar penger på Android Bluetooth ODBdiagnosetester på nett.


Lagerføres i Norge og sendes over hele landet med lynrask levering. Se mer om Android Bluetooth ODB2. For å kommunisere med enheten har Delphi foreløpig inngått et samarbeid med Verizon, et teleselskap som skal bistå med kommunikasjonen mellom.


Hvem har ikke opplevd at den gule motorlampa i instrumentpanelet lyser? Er det noe alvorlig, eller kan det vente? Hvorfor kan jeg ikke nullstille koden selv?


Med bildiagnoseutstyr kan du lese ut bilens feilkoder selv. Fri frakt og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg