mandag 7. august 2017

Rustfri ståltråd

Perfekt for alle typer trådlåsing. Tråd rustfri herdet 40mmx10m SB-Ö14: 0. Frp : Kjøp: Avrundet til hel forpakning. Jerntråd sort herdet Vis varianter. Resultater fra søkemotorer!


Har et wobblerprosjekt på gang, men mangler ståltråd.

Har hørt at pianotråd ikke er rustfri , og har heller ikke hatt stort hell i div hobbybutikker. Svejst rustfri trå rustfri net lagerføres i ruller. Kan også bestilles opklippet. God til bure,ventilations net,fuglesikring mv. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! En spiker produseres av en lang ståltråd , akkurat som en skrue, og kappes og stanses ut til riktig form. Velegnet til brug, hvor stor smidighed er påkrævet.

Rustfri wire i konstrutionen 7x19. Ståltråd brukes til sammenbindinger og oppheng mm. Produsert av syrefast stål A2. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Ditt nåværende språk Klikk for å endre språk. The data we collect are only those necessary for the proper use of our service. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø.


Rull med ståltråd til bruk for feste av diverse feller og snarer. Et meget nyttig hjelpemiddel for alle typer fangstfolk. Benyttes til å binde sammen armeringsstenger el -nett, for å holde armeringen i riktig og ønsket posisjon når betong tilsettes. Forbøjlen leveres enten som rund ring eller D-formet (flad).


I alle Nereid wobblere er det en gjennomgående rustfri ståltråd som er 1mm tykk. Skæring af en rustfri stålwire kræver et kabel cutter. Det er en seig og solid trå.


Hvis du ikke har en sådan wire saks, kan du også låne dem. Men vigtigt som har brug for, et.

Finansiering fra kun kr. Forventet leveringstid: ca. Alle størrelser af trådruller ligger på lager i pianotråd samt rustfri tråd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg