tirsdag 22. august 2017

Elektrisk platesaks

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Sjekk ut elektrisk platesaks. Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Skriv inn e-postadressen som ble brukt ved innlogging. Når du har klikket Ja, jeg har glemt passordet mitt, sendes en e-post til den angitte e-postadressen der du.


Lett og smidig maskin for klipping av stålplate opp til mm tykkelse. Kuttebladfeste med enkelt utbyttbare blad som kan brukes p.

Hitachi Power Tools Norway AS. Leverandør av elektroverktøy, spikring, håndverktøy og festemidler til jernvare-, byggevare-, elektro- og VVS-bransjen. Metabo sine elektriske produkter. Tilbehør til elektriske skrapere Tilbehør til båndslipere. Digitale verktøy for profesjonelle.


Handle smart - Spar penger. Fordeler med elektrisk : Stillegående, ingen hydraulisk pumpe som står og durer. Søk etter platesaks på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på platesaks fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Motorisert platesaks for metall: Dette er en solid platesaks til å kappe metall. Saksen er lett å operere og leveres med motorisert bakanslag. Effektiv platesaks med låsesperre og svakt tannet skjær av CrMo-stål.


Kraftig og letthåndterlig platesaks på 7W som gir rask og. For å gjøre en bra jobb, trenger man kraftig verktøy enten om det er elektrisk sag eller bor. Byggmakker har kvalitetsverktøy av høy standard for å få jobben.

Makita spikermaskiner, elektrisk verktøy, batteriverktøy, batterier og ladere har to (2) års garanti fra kjøpsdato. Et lett og hendig elektroverktøy for kutting i blekk. Køb online hos Globaltools.


Platesaks på 18V som enkelt. For klipping i middels harde til harde. Andre batteridrevne skog og hageverktøy 18V. De elektriske komponentene er produsert av Siemens, Telemecanique eller Merlin Gerin. ASFALTKAPPEMASKINER FRA SIMA Sima leverer robuste og stabile sager med høy presisjon og brukervennlighet.


Sagene fra Sima har vært solgt i Norge i over år og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg